Πεμπτη, 26 Μαϊος 2022

  Αρχείο Νέων
  Αρχείο Ανακοινώσεων
  Αρχείο Newsletters
  2007
  Newsletter 0709-01

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

.:banet A.E.
Βαλαωρίτου 20
54625 - Θεσσαλονίκη
Τ:2310253999
F:2310253998
email: info@banet.gr

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για θέματα της επικαιρότητας και τα νέα της banet.
Newsletter 0709-01
Ενημερωτικό Δελτίο - Σεπτέμβριος 2007

 

Αγαπητέ συνδρομητή,

Η banet είναι κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού e-business με κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά. Η banet αναπτύσσει εφαρμογές, αποκλειστικά με τεχνολογίες Internet, με άξονα την παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών και τεχνολογικών λύσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η banet ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με έδρα την Θεσσαλονίκη από μία ομάδα διακεκριμένων ειδικών σε θέματα τεχνολογίας και Internet.

Η banet βοηθά επιχειρήσεις και οργανισμούς να αξιοποιήσουν με το βέλτιστο τρόπο και το χαμηλότερο δυνατό κόστος τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.

Οι τρείς βασικές κατευθύνσεις της banet είναι: Advance Web Development e-business Realization and Implementation Marketing Improvement and Internet Marketing Με τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την εφαρμογή συστημάτων, η banet καλύπτει όλο το φάσμα των ενεργειών και εργασιών που απαιτούνται κατά τη μετάβαση στο e-business, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους και παρέχοντας στους πελάτες της βέλτιστες λύσεις.

Οι αυξημένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων για προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, οδήγησαν την banet στην ανάπτυξη εφαρμογών προσαρμοσμένων στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε εφαρμογές B2B, η banet εξασφαλίζει ένα αξιόπιστο, ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον e-business.

Παράλληλα, το τμήμα R&D (Research & Development) ερευνά και αναπτύσσει νέες τεχνολογίες, πολλές από τις οποίες εξελίσσονται μέσω Εθνικών & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χρηματοδότησης, στα οποία συμμετέχει η banet.

Έχοντας ως σκοπό την προώθηση του e-business σαν ένα νέο, διαφορετικό, επαναστατικό και πρωτοποριακό τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας, η banet βοηθά και υποστηρίζει τους πελάτες της σε κάθε τους βήμα: Strategic & Project planning Project Management Development and Implementation System Evaluation Training System Support Εκτός από την εξασφάλιση των βέλτιστων τεχνολογικών λύσεων, η banet καθοδηγεί τους πελάτες της για τη σωστή επιχειρηματική εκμετάλλευση αυτών: Product Promotion New Sales Channels Direct Savings Reduced Cycle Time Customer Service Brand or Corporate Image

 

Τελευταία νέα

Portal για την Κρήτη για την εταιρεία AIRQUEST

Ολοκληρώθηκε το portal για την εταιρεία AIRQUEST, το οποίο παρέχει πληροφόρηση για τη Κρήτη ως ταξιδιωτικό και τουριστικό προορισμό και επιπλέον παρέχει πλήρη δυνατότητα για online κράτηση τουριστικών προϊόντων αλλά και αγορά προϊόντων.

Η λύση αναπτύχθηκε εξ΄ ολοκλήρου από την banet και βασίζεται στα προϊόντα της banet: GoDigital.Portal, GoDigital.Booking, GoDigital.Store, GoDigital.Directory, GoDigital.Newsletter, GoDigital.SMS[www.visitcrete.com]

Portal για την Χαλκιδική για την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ολοκληρώθηκε το portal της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, το οποίο παρέχει πληροφόρηση για τη Χαλκιδική ως ταξιδιωτικό και τουριστικό προορισμό.

Η λύση αναπτύχθηκε εξ΄ ολοκλήρου από την banet και βασίζεται στα προϊόντα της banet: GoDigital.Portal, GoDigital.Extranet, GoDigital.Newsletter, GoDigital.SMS[www.halkidiki-hotels.gr]

Ανακοινώσεις
Οι λύσεις της banet είναι επιλέξιμες δαπάνες για Προγράμματα Χρηματοδότησης

Η banet παρέχει λύσεις που είναι ιδιαίτερα επιλέξιμες δαπάνες για τα προγράμματα:

«ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ 3299/04»

«ΥΠΑΓΩΓΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΜΕΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ 3299/04»

«ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ»

«ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ»

«ΕΒΔΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Επιπλέον, η banet μπορεί να αναλάβει με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους τη σύνταξη και υποβολή του φακέλου σας.Παρουσίαση προϊόντων

GoDigital.CMS - Διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας

Γενική περιγραφή 

H banet έχει αναπτύξει την πλατφόρμα GoDigital.Content η οποία παρέχει τη δυνατότητα για εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου παρέχει τη δυνατότητα της καταχώρησης και διαχείρισης περιεχομένου από τον διαχειριστή του συστήματος, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού. Η διαχείριση του περιεχομένου συνίσταται στην δημιουργία ειδικών ζωνών ενσωματωμένων στην ιστοσελίδα, του οποίοu το περιεχόμενο συντηρείται από την εφαρμογή, η οποία προσδίδει ακόμη και ειδικά χαρακτηριστικά στο περιεχόμενο (πχ να κινείται, να εναλλάσσεται, να εμφανίζεται για συγκεκριμένη χρονική περίοδο κλπ). Η καταχώρηση γίνεται μέσα από απλές φόρμες και WYSIWYG editors.

Ενδεικτικά χαρακτηριστικά του CMS αναφέρονται παρακάτω:
- Δενδρική απεικόνιση των κατηγοριών και υποκατηγοριών της ιστοσελίδας
- Διαχείριση μενού και κατηγοριών και υποκατηγοριών
- WYSIWYG editor
- Διαχείριση εικόνων
- Διαχείριση αρχείων και media οποιοδήποτε format
- Υποστήριξη plain text, html, xml
- Διαχείριση πολυγλωσσικού περιεχομένου
- Δυνατότητα συσχέτισης άρθρων
- Δυνατότητα αναζήτησης

Δυναμική Διαχείριση περιεχομένου

Η εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου αποτελεί το περιβάλλον διαχείρισης του directory από το οποίο μπορεί να αλλάζει και να ανανεώνεται το περιεχόμενο. Δηλαδή ο υπεύθυνος διαχειριστής της ιστοσελίδας θα έχει την δυνατότητα αλλαγής ή προσθήκης κειμένων και εικόνων σε περιοχές της ιστοσελίδας, όπως αυτές θα καθοριστούν από τις ανάγκες ενημέρωσης της ιστοσελίδας. Όλο η ιστοσελίδα δημιουργείται «πάνω» σε μία βάση δεδομένων όπου ο διαχειριστής ελέγχει μέσω ενός παραθυρικού περιβάλλοντος. Χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής ο διαχειριστής μπορεί να αλλάξει εύκολα και γρήγορα όποιο μέρος της ιστοσελίδας επιθυμεί και με αυτόν τον τρόπο να επιτύχει την συχνή ανανέωση του. Το περιβάλλον της διαχείρισης είναι παραθυρικό και δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής για την λειτουργία του.

Ο διαχειριστής θα μπορεί:
- Να ελέγχει και να βλέπει όλες τις προκαθορισμένες περιοχές δυναμικής ενημέρωσης της ιστοσελίδας.
- Να μπορεί να μεταβάλει το περιεχόμενο και να βλέπει τις αλλαγές που έχει κάνει σε πραγματικό χρόνο.
- Να προσθέτει, να αφαιρεί και να μεταβάλει τα περιεχόμενα και την σειρά εμφάνισης του μενού.
- Να προσθέτει σελίδες σε κάθε κατηγορία μενού (οι σελίδες μπορούν να περιέχουν κείμενα, φωτογραφίες, φόρμες υποβολής στοιχείων κτλ. τα οποία διαχειρίζεται πλήρως ο διαχειριστής.)
- Να επιλέγει και να μεταβάλει τα στοιχεία που θα συλλέγονται από τα πεδία των φορμών υποβολής στοιχείων
- Διαβαθμισμένη πρόσβαση στην διαχείριση με την μορφή δικαιωμάτων σε κάθε λειτουργία για τους χρήστες

[Περισσότερα...]


GoDigital.Store - Πλήρης λύση ηλεκτρονικού καταστήματος

Πλήρης λύση ηλεκτρονικού εμπορίου
Το GoDigital.Store είναι μία πλήρη εφαρμογή ηλεκτρονικού καταλόγου και εμπορίου. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου με μία πληθώρα επεκτάσιμων εφαρμογών για την παραμετροποίηση της. Εύκολη διαδικασία κατασκευής και διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μέσω browser. Είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που ενσωματώνει όλη την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κυριότερα χαρακτηριστικά σημεία του ηλεκτρονικού καταστήματος
Το ηλεκτρονικό κατάστημα υποστηρίζει διάφορους τρόπους πληρωμής: αντικαταβολή μέσω courier, offline και online εκκαθάριση πιστωτικών καρτών μέσω διαφόρων ελληνικών τραπεζών και διεθνών εταιριών πληρωμών. Έξυπνη μηχανή αναζήτησης ως προς οποιοδήποτε στοιχείο υπάρχει αποθηκεμένο στη βάση δεδομένων, υποστήριξη επιθυμητής λίστας, διαχείριση των αυτόματων απαντήσεων email και αποστολή ενημερωτικών newsletter με πληθώρα επιλογών. Υπολογισμός εξόδων αποστολής με αλγορίθμους των πιο δημοφιλών ελληνικών και διεθνών εταιριών courier αλλά και δημιουργία εντύπου καταλόγου και αποστολή με email σε λίστα πελατών και συνεργατών.
Η παραμετροποίηση, η συντήρηση και η ενημέρωση του περιεχομένου γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το GoDigital.Store παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε εταιρία να αλλάζει τα προϊόντα της στη βάση δεδομένων με εύκολο τρόπο και χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις έτσι ώστε πάντα να υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζουν τα στοιχεία ή να διαμορφώνονται έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες της ανά πάσα στιγμή.
Η δημιουργία του GoDigital.Store™ στηρίχθηκε πάνω στην ευκολία πλοήγησης που προσφέρεται στον χρήστη καθώς και στην εύκολη διαχείριση του καταστήματος από τον διαχειριστή σε ένα λειτουργικό παραθυρικό περιβάλλον.

Αξιοσημείωτες λειτουργίες του καταστήματος
Μοναδική λειτουργία σύνθεσης κιτ προϊόντων που βοηθά στην πώληση πολλαπλών προϊόντων με την μορφή πακέτου. Οι πελάτες του GoDigital.Store καταστήματος σας μπορούν να διαχειριστούν τις επιλογές τους με ένα κλικ. Παραδείγματα σύνθεσης κιτ προϊόντων αποτελούν τα καλάθια δώρου, δημιουργία του δικού σας προϊόντος από κάποια εξαρτήματα κλπ.
Παραμετροποιημένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου
Γιατί να ξοδεύετε υπέρογκα ποσά για μία λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας; Τα προϊόντα μας είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα και διαθέτουν πληθώρα επιλογών έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Η έκδοση GoDigital.Store Developer Edition παρέχει στους προγραμματιστές σας πλήρη πρόσβαση στα κυριότερα σημεία του κώδικα του λογισμικού δίνοντας πλήρη ευελιξία στην διαμόρφωση της εφαρμογής έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης με τον καλύτερο τρόπο!

[Περισσότερα...]Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email  Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
ΠΕΛΑΤΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

Αγοράστε online, με απόλυτη ασφάλεια, domain names, web hosting και άλλα προϊόντα της banet.
 www.godigital.gr
 
 


Site Powered by
Go|Digital.CMS

Home | Site Map | Επικοινωνία | Θέσεις Εργασίας | Προσωπικά δεδομένα | Όροι Χρήσης
.: banet Α.Ε. © 2000-2010