Πεμπτη, 11 Αυγούστου 2022

  Ταυτότητα
  Στόχοι και Πορεία
  Οργανωτική Δομή
  Ποιότητα
  Διαφορετικότητα
  Δημοσιεύσεις
  Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

.:banet A.E.
Βαλαωρίτου 20
54625 - Θεσσαλονίκη
Τ:2310253999
F:2310253998
email: info@banet.gr

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για θέματα της επικαιρότητας και τα νέα της banet.
Εταιρεια

Η banet είναι κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού e-business με κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά. Η banet αναπτύσσει εφαρμογές, αποκλειστικά με τεχνολογίες Internet, με άξονα την παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών και τεχνολογικών λύσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η banet ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με έδρα την Θεσσαλονίκη από μία ομάδα διακεκριμένων ειδικών σε θέματα τεχνολογίας και Internet.

Η banet βοηθά επιχειρήσεις και οργανισμούς να αξιοποιήσουν με το βέλτιστο τρόπο και το χαμηλότερο δυνατό κόστος τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.

Οι τρείς βασικές κατευθύνσεις της banet είναι: Advance Web Development e-business Realization and Implementation Marketing Improvement and Internet Marketing Με τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την εφαρμογή συστημάτων, η banet καλύπτει όλο το φάσμα των ενεργειών και εργασιών που απαιτούνται κατά τη μετάβαση στο e-business, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους και παρέχοντας στους πελάτες της βέλτιστες λύσεις.

Οι αυξημένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων για προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, οδήγησαν την banet στην ανάπτυξη εφαρμογών προσαρμοσμένων στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε εφαρμογές B2B, η banet εξασφαλίζει ένα αξιόπιστο, ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον e-business.

Παράλληλα, το τμήμα R&D (Research & Development) ερευνά και αναπτύσσει νέες τεχνολογίες, πολλές από τις οποίες εξελίσσονται μέσω Εθνικών & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χρηματοδότησης, στα οποία συμμετέχει η banet.

Έχοντας ως σκοπό την προώθηση του e-business σαν ένα νέο, διαφορετικό, επαναστατικό και πρωτοποριακό τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας, η banet βοηθά και υποστηρίζει τους πελάτες της σε κάθε τους βήμα: Strategic & Project planning Project Management Development and Implementation System Evaluation Training System Support Εκτός από την εξασφάλιση των βέλτιστων τεχνολογικών λύσεων, η banet καθοδηγεί τους πελάτες της για τη σωστή επιχειρηματική εκμετάλλευση αυτών: Product Promotion New Sales Channels Direct Savings Reduced Cycle Time Customer Service Brand or Corporate Image


Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email  Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
ΠΕΛΑΤΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

Αγοράστε online, με απόλυτη ασφάλεια, domain names, web hosting και άλλα προϊόντα της banet.
 www.godigital.gr
 
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ PROFILE

Κατεβάστε το συνοπτικό profile της banet.

 banet brief statement
(123KB)
 Site Powered by
Go|Digital.CMS

Home | Site Map | Επικοινωνία | Θέσεις Εργασίας | Προσωπικά δεδομένα | Όροι Χρήσης
.: banet Α.Ε. © 2000-2010