Πεμπτη, 26 Μαϊος 2022

  Ενδεικτικό Πελατολόγιο
  Case Studies
  HELECTRON Α.Ε. - Εταιρικό website
  e-mykonos - Portal
  travel.gr by OTEnet - Portal
  Γιατί οι πελάτες επιλέγουν την banet

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

.:banet A.E.
Βαλαωρίτου 20
54625 - Θεσσαλονίκη
Τ:2310253999
F:2310253998
email: info@banet.gr

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για θέματα της επικαιρότητας και τα νέα της banet.
HELECTRON Α.Ε. - Εταιρικό website

 ΚΛΑΔΟΣ: Πληροφορική
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: GoDigital.CMS
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Ιούνιος 2006
LIVE SITES:
www.helectron.gr


 Ο ΠΕΛΑΤΗΣ
Με εξειδικευμένη τεχνογνωσία που συνεχώς ανανεώνεται και στρατηγικά επιλεγμένες συνεργασίες με τους ηγέτες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, η HELECTRON αποτελεί ένα one-stop-shop προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής που καλύπτουν απαιτήσεις μικρών, μεσαίων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, μέσω ενός ξεχωριστού επιχειρηματικού τομέα προσφέρει αναπτυξιακές και καινοτόμες λύσεις σε βιομηχανίες για τον αυτοματισμό της παραγωγής, σε κατασκευαστικές εταιρείες για την έξυπνη ενεργειακή διαχείριση κτιρίων καθώς και σε οργανισμούς του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων και τον έλεγχο του περιβάλλοντος.
Στηριγμένη σε ένα υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό που εμπνέεται από μία ομοιογενή πελατοκεντρική φιλοσοφία για αδιάλειπτη παρουσία δίπλα στον πελάτη, αλλά και με διαπιστευμένες κατά ISO διαδικασίες η HELECTRON προτείνει λύσεις που ξεκινούν από την αρχική σχεδίαση και φθάνουν μέχρι την υλοποίηση, την εκπαίδευση και την ολοκληρωμένη υποστήριξη. Παράλληλα, διαθέτει προϊόντα υλικού και λογισμικού επώνυμων κατασκευαστών που υποστηρίζει με διαπιστευμένους τεχνικούς και για τα οποία διαθέτει ειδικό τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης, με πλήρη σειρά αναλωσίμων και ανταλλακτικών.
Επενδύοντας με συνέπεια και επιμονή στις σύγχρονες τεχνολογίες η HELECTRON στοχεύει να στηρίζει αξιόπιστα και ουσιαστικά, μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, την προσπάθεια των πελατών της στο νέο απαιτητικό, παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Θεωρώντας την τεχνολογία προϋπόθεση επιχειρηματικής επιβίωσης επιθυμεί να αποτελέσει τον τεχνολογικό συνεργάτη των πελατών της στην ανάπτυξη.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η HELECTRON ήθελε να έχει πλήρη αυτονομία στη συντήρηση του περιεχομένου του website, χωρίς όμως να απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό για να συντηρεί το website και φυσικά χωρίς να χρειαστεί μεγάλη οικονομική επένδυση.

Ο ΣΤΟΧΟΣ
Στόχος της banet ήταν να αναπτύξει ένα δυναμικό website το οποίο να μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στις ανάγκες της HELECTRON.

Η ΛΥΣΗ
Η banet εγκατέστησε την πλατφόρμα GoDigital.CMS Professional για την ανάπτυξη δυναμικών websites και εκπαίδευσε στέλεχος της HELECTRON στη χρήση του.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η HELECTRON έχει ένα δυναμικό website, το οποίο το προσαρμόζει στις εκάστοτε ανάγκες της, χωρίς να έχει καμία εξάρτηση από προμηθευτές και τεχνολογίες.

Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email  Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
ΠΕΛΑΤΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

Αγοράστε online, με απόλυτη ασφάλεια, domain names, web hosting και άλλα προϊόντα της banet.
 www.godigital.gr
 
 


Site Powered by
Go|Digital.CMS

Home | Site Map | Επικοινωνία | Θέσεις Εργασίας | Προσωπικά δεδομένα | Όροι Χρήσης
.: banet Α.Ε. © 2000-2010