Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022

  GoDigital Προϊόντα
  GoDigital.Store
  GoDigital.CMS
  GoDigital.Newsletter
  GoDigital ASP Προϊόντα
  CoBRAND
  Προϊόντα Τρίτων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

.:banet A.E.
Βαλαωρίτου 20
54625 - Θεσσαλονίκη
Τ:2310253999
F:2310253998
email: info@banet.gr

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για θέματα της επικαιρότητας και τα νέα της banet.
GoDigital.Newsletter

Γενικά

Βασικό εργαλείο για το τμήμα marketing αποτελεί η δυνατότητα, μέσω ενός συστήματος αποστολής ενημερωτικών email (GoDigital.Newsletter) να επικοινωνεί να target group πελατών εφαρμόζοντας τεχνικές στοχευόμενου ή μαζικού marketing. Το σύστημα GoDigital.Newsletter είναι σχεδιασμένο σε τεχνολογίες Internet, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει την εύκολη χρήση του συστήματος χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες τεχνολογικές υποδομές και υψηλού κόστους πάγιος εξοπλισμός. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του συστήματος είναι:
- Συμβάλει στην συχνή πληροφόρηση του επισκέπτη για τις δραστηριότητες, προσφορές και εκδηλώσεις που έχουν σχέση με την εταιρεία μέσω της πιο οικονομικής λύσης μαζικής επικοινωνίας.
- Πλήρη διαχείριση των κειμένων και του τρόπου εμφάνισης των ενημερωτικών δελτίων
- Έχει χαμηλό κόστος ανάπτυξης και συντήρησης
- Ελάχιστο χρόνο εγκατάστασης και λειτουργίας
- Αποτελεί προηγμένη τεχνολογικά λύση που προσθέτει υπεραξία στην εταιρεία

Περιγραφή

Το GoDigital.Newsletter™ είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή για τη αποστολή ενημερωτικών δελτίων για νέα που έχουν να κάνουν με την εταιρεία αλλά και άλλες πληροφορίες για εκδηλώσεις, προσφορές και γενικότερα για οτιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει τον επισκέπτη του website. Δημιουργώντας ένα ειδικό χώρο στο website της εταιρείας οι επισκέπτες γίνονται μέλη συμπληρώνοντας το όνομα, το email επικοινωνίας τους και μία φόρμα ενδιαφέροντος. Κατόπιν, αυτά θα καταχωρούνται αυτόματα σε μία βάση σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει επιλέξει ο χρήστης στη φόρμα ενδιαφέροντος και με αυτόν τον τρόπο το τμήμα marketing θα μπορεί να επιλέγει συγκεκριμένους χρήστες ή ομάδες χρηστών για να τους ενημερώνει ανάλογα. Το newsletter από μόνο του δίνει τη δυνατότητα δυναμικής διαχείρισης των ηλεκτρονικών επαφών αλλά μπορεί επίσης να ενοποιηθεί με τρίτα συστήματα και να αντλεί δεδομένα από αυτά (πχ. integration με το CRM της εταιρείας). Την διαχείριση του newsletter και του συστήματος αποθήκευσης των επαφών την έχει ο διαχειριστής το συστήματος ή εναλλακτικά μπορεί να επιτραπεί η εισαγωγή και επεξεργασία των στοιχείων σε πολλαπλούς χρήστες (με κατηγοριοποίηση φυσικά των χρηστών για την ασφάλεια των δεδομένων του συστήματος)

Τεχνολογική υποδομή

Το λογισμικό είναι τεχνολογίας Internet (web based) γεγονός που σημαίνει ότι το λογισμικό λειτουργεί σε περιβάλλον browser και έχει υψηλές δυνατότητες δικτύωσης. Το λογισμικό είναι τεχνολογίας zero client (client είναι ο Browser ο οποίος μπορεί να είναι ο Internet Explorer 6.0 ή συμβατός). Το λογισμικό είναι αναπτυγμένο στο μεγαλύτερο μέρος του με τη γλώσσα ανάπτυξης εφαρμογών web PHP (http://www.php.net) στην οποία υπάρχουν συμπληρωματικά και κώδικες σε XML (http://www.xml.org). Το λογισμικό χρησιμοποιεί βάση δεδομένων η οποία είναι η MySQL (http://www.mysql.com).

Δημιουργία ενός newsletter

Ο διαχειριστής της εφαρμογής GoDigital.Newsletter έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται και να μεταβάλλει μέρος του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου (newsletter). Οι αλλαγές θα γίνονται πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία θα υποδείξει η εταιρεία και θα περιλαμβάνουν κείμενο και φωτογραφίες. Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται από συγκεκριμένη περιοχή διαχείρισης. Οι κωδικοί πρόσβασης στην διαχείριση θα δοθούν στον υπεύθυνο διαχειριστή τον οποίο θα υποδείξει η εταιρεία.

Φίλτρα αναζήτησης

Μέσω ειδικά διαμορφωμένων φίλτρων ο διαχειριστής της εφαρμογής θα μπορεί να επιλέξει μέσα από τη βάση δεδομένων συγκεκριμένες επαφές στις οποίες επιθυμεί να αποστείλει ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Το κριτήριο του φιλτραρίσματος μπορεί να είναι οποιοδήποτε πεδίο – στοιχείο της καρτέλας των επαφών. Κατά τη διαδικασία της αναζήτησης μέσω κάποιου φίλτρου το σύστημα επιστρέφει μόνο τα αποτελέσματα τα οποία πληρούν τα συγκεκριμένα κριτήρια.

Συμπληρωματικές λίστες

Ο χρήστης του συστήματος έχει τη δυνατότητα να προσθέσει και επιπλέον παραλήπτες για το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μέσω συμπληρωματικού αρχείου (τύπου *.txt, *.xls) το οποίο θα δηλώνει κατά τη δημιουργία του δελτίου.

Αποστολή newsletter

Ο χρήστης του συστήματος μπορεί να δώσει επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το μήνυμα του newsletter όπως είναι το θέμα, ο αποστολέας, μπορεί να επισυνάψει κάποιο αρχείο κλπ. Η αποστολή του ενημερωτικού δελτίου γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αναφορές

Μετά την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) το σύστημα ενημερώνει αν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής του email σε κάθε μία από τις επαφές που δηλώθηκαν. Το ίδιο ισχύει και για τα email που εισάγονται μέσω συμπληρωματικής λίστας.

 


Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email  Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
ΠΕΛΑΤΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

Αγοράστε online, με απόλυτη ασφάλεια, domain names, web hosting και άλλα προϊόντα της banet.
 www.godigital.gr
 
 

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Θέλετε να σας ενημερώσουμε για τις λύσεις που παρέχουμε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Τ:2310253999
F:2310253998
M:6978116066

email: sales@banet.gr


Site Powered by
Go|Digital.CMS

Home | Site Map | Επικοινωνία | Θέσεις Εργασίας | Προσωπικά δεδομένα | Όροι Χρήσης
.: banet Α.Ε. © 2000-2010