Πεμπτη, 11 Αυγούστου 2022

  GoDigital Προϊόντα
  GoDigital.Store
  GoDigital.CMS
  GoDigital.Newsletter
  GoDigital ASP Προϊόντα
  CoBRAND
  Προϊόντα Τρίτων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

.:banet A.E.
Βαλαωρίτου 20
54625 - Θεσσαλονίκη
Τ:2310253999
F:2310253998
email: info@banet.gr

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για θέματα της επικαιρότητας και τα νέα της banet.
GoDigital.CMS
 

Πλήρης λύση ηλεκτρονικής παρουσίας
Το GoDigital.CMS είναι μία πλήρη εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικής παρουσίασης. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ηλεκτρονικής παρουσίασης και μπορεί να υποστηρίξει πληθώρα μέσων (multimedia).

Η εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου GoDigital.CMS  αποτελεί το περιβάλλον διαχείρισης της ηλεκτρονικής παρουσίασης / ιστοσελίδας / Portal από το οποίο μπορεί να αλλάζει και να ανανεώνεται το περιεχόμενο. Ο υπεύθυνος διαχειριστής της ιστοσελίδας έχει την δυνατότητα αλλαγής ή προσθήκης κειμένων και εικόνων σε περιοχές της ιστοσελίδας, όπως αυτές καθοριστούν από τις ανάγκες ενημέρωσης της ιστοσελίδας. Όλο η ιστοσελίδα δημιουργείται «πάνω» σε μία βάση δεδομένων όπου ο διαχειριστής ελέγχει μέσω ενός παραθυρικού περιβάλλοντος. Χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής ο διαχειριστής μπορεί να αλλάξει εύκολα και γρήγορα όποιο μέρος της ιστοσελίδας επιθυμεί και με αυτόν τον τρόπο να επιτύχει την συχνή ανανέωση του. Το περιβάλλον της διαχείρισης είναι παραθυρικό και δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής για την λειτουργία του.

Το GoDigital.CMS είναι η βέλτιστη λύση ηλεκτρονικής παρουσίασης για:

Επιχειρηματίες:
Το GoDigital.CMS είναι μία πλατφόρμα ηλεκτρονικής παρουσίασης που καλύπτει τις ανάγκες επαγγελματιών και εταιριών που θέλουν ένα σημαντικότατο εργαλείο αμφίδρομης και αποτελεσματικής επικοινωνίας με όλους τους ενδιαφερόμενους καθώς και να ενισχύσουν το προφίλ τους.
Απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν μια εφαρμογή, η οποία θα μπορεί εύκολα να προσαρμόζεται στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες.
Το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογίες Internet, άρα παρέχει υψηλή διαθεσιμότητα και εύκολη διασυνδεσιμότητα χωρίς να απαιτείται κόστος κτήσης ειδικού εξοπλισμού συνεισφέροντας στην απρόσκοπτη ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών και του πελατολογίου.

Τελικούς Χρήστες:
Το GoDigital.CMS είναι ένα αξιόπιστο και ασφαλές σύστημα που εμπνέει εμπιστοσύνη στους χρήστες, δίνοντας τους τη δυνατότητα της εύκολης αναζήτησης και προβολής των άρθρων καθώς και της εύκολης πλοήγησης στο website.

Web designers / developers:
Το GoDigital.CMS είναι διαθέσιμο με πληθώρα επιλογών έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Επομένως, δεν υπάρχει ανάγκη να ξοδέψει κάποιος υπέρογκα ποσά για μία λύση δήθεν «κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της επιχείρησης», η οποία θα παρουσιάζει πολλές δυσλειτουργίες. Το GoDigital.CMS είναι πλήρως απαλλαγμένο από τεχνολογικές δυσλειτουργίες, έχει πλήθος χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που το κατατάσσουν στο υψηλό κομμάτι της αγοράς, είναι γρήγορο, απλό και εύκολο στην εγκατάσταση, παραμετροποίηση και προσαρμογή.
 


Πλήρης παρουσίαση χαρακτηριστικών και λειτουργιών - Τιμοκατάλογος

Αρχείο PDF
(564ΚΒ)

 

 

Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email  Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
ΠΕΛΑΤΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

Αγοράστε online, με απόλυτη ασφάλεια, domain names, web hosting και άλλα προϊόντα της banet.
 www.godigital.gr
 
 

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Θέλετε να σας ενημερώσουμε για τις λύσεις που παρέχουμε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Τ:2310253999
F:2310253998
M:6978116066

email: sales@banet.gr


Site Powered by
Go|Digital.CMS

Home | Site Map | Επικοινωνία | Θέσεις Εργασίας | Προσωπικά δεδομένα | Όροι Χρήσης
.: banet Α.Ε. © 2000-2010