Πεμπτη, 11 Αυγούστου 2022

  GoDigital Προϊόντα
  GoDigital.Store
  GoDigital.CMS
  GoDigital.Newsletter
  GoDigital ASP Προϊόντα
  CoBRAND
  Προϊόντα Τρίτων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

.:banet A.E.
Βαλαωρίτου 20
54625 - Θεσσαλονίκη
Τ:2310253999
F:2310253998
email: info@banet.gr

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για θέματα της επικαιρότητας και τα νέα της banet.
GoDigital.Store

Πλήρης λύση ηλεκτρονικού εμπορίου
Το GoDigital.Store είναι μία πλήρη εφαρμογή ηλεκτρονικού καταλόγου και εμπορίου. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου με μία πληθώρα επεκτάσιμων εφαρμογών για την παραμετροποίηση της. Εύκολη διαδικασία κατασκευής και διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μέσω browser. Είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που ενσωματώνει όλη την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κυριότερα χαρακτηριστικά σημεία του ηλεκτρονικού καταστήματος
Το ηλεκτρονικό κατάστημα υποστηρίζει διάφορους τρόπους πληρωμής: αντικαταβολή μέσω courier, offline και online εκκαθάριση πιστωτικών καρτών μέσω διαφόρων ελληνικών τραπεζών και διεθνών εταιριών πληρωμών. Έξυπνη μηχανή αναζήτησης ως προς οποιοδήποτε στοιχείο υπάρχει αποθηκεμένο στη βάση δεδομένων, υποστήριξη επιθυμητής λίστας, διαχείριση των αυτόματων απαντήσεων email και αποστολή ενημερωτικών newsletter με πληθώρα επιλογών. Υπολογισμός εξόδων αποστολής με αλγορίθμους των πιο δημοφιλών ελληνικών και διεθνών εταιριών courier αλλά και δημιουργία εντύπου καταλόγου και αποστολή με email σε λίστα πελατών και συνεργατών.
Η παραμετροποίηση, η συντήρηση και η ενημέρωση του περιεχομένου γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το GoDigital.Store παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε εταιρία να αλλάζει τα προϊόντα της στη βάση δεδομένων με εύκολο τρόπο και χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις έτσι ώστε πάντα να υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζουν τα στοιχεία ή να διαμορφώνονται έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες της ανά πάσα στιγμή.
Η δημιουργία του GoDigital.Store™ στηρίχθηκε πάνω στην ευκολία πλοήγησης που προσφέρεται στον χρήστη καθώς και στην εύκολη διαχείριση του καταστήματος από τον διαχειριστή σε ένα λειτουργικό παραθυρικό περιβάλλον.

Αξιοσημείωτες λειτουργίες του καταστήματος
Μοναδική λειτουργία σύνθεσης κιτ προϊόντων που βοηθά στην πώληση πολλαπλών προϊόντων με την μορφή πακέτου. Οι πελάτες του GoDigital.Store καταστήματος σας μπορούν να διαχειριστούν τις επιλογές τους με ένα κλικ. Παραδείγματα σύνθεσης κιτ προϊόντων αποτελούν τα καλάθια δώρου, δημιουργία του δικού σας προϊόντος από κάποια εξαρτήματα κλπ.

Παραμετροποιημένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου
Γιατί να ξοδεύετε υπέρογκα ποσά για μία λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας; Τα προϊόντα μας είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα και διαθέτουν πληθώρα επιλογών έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Η έκδοση GoDigital.Store Developer Edition παρέχει στους προγραμματιστές σας πλήρη πρόσβαση στα κυριότερα σημεία του κώδικα του λογισμικού δίνοντας πλήρη ευελιξία στην διαμόρφωση της εφαρμογής έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης με τον καλύτερο τρόπο!


 


Πλήρης παρουσίαση χαρακτηριστικών και λειτουργιών

Αρχείο PDF
(564ΚΒ)

 

Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email  Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
ΠΕΛΑΤΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

Αγοράστε online, με απόλυτη ασφάλεια, domain names, web hosting και άλλα προϊόντα της banet.
 www.godigital.gr
 
 

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Θέλετε να σας ενημερώσουμε για τις λύσεις που παρέχουμε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Τ:2310253999
F:2310253998
M:6978116066

email: sales@banet.gr


Site Powered by
Go|Digital.CMS

Home | Site Map | Επικοινωνία | Θέσεις Εργασίας | Προσωπικά δεδομένα | Όροι Χρήσης
.: banet Α.Ε. © 2000-2010